Om os

sushi2500_029 - Sushi2500 Skilt Closeup (1120x600)



Hvem er vi:
Udover en lang række friske medarbejder som I til dagligt møder i butikkerne, er vi tre der primært arbejder bag kulisserne og beskæftiger os med forskellige områder.
Nogle af os har været i branchen i over 10 år, og andre er kommet til gennem tiden.
Fælles er at vi brænder for sushien og ikke mindst sushi2500.

Helene Michael Rune

Helene W. Andreasen

Michael W. Fosgaard

Rune Nielsen
Daglig drift, HR, marketing PR, marketing, web, design, IT Indkøb & økonomi
helene@sushi2500.dk michael@sushi2500.dk rune@sushi2500.dk




Sushi2500’s historie strækker sig tilbage en årrække med åbning af vores to butikker i Valby, en på Frederiksberg i 2014 og den Nye i Roskilde i 2016.
Men vores rødder går faktisk endnu længere tilbage til Sushitarian og Sushitreat tiden.
Vi har over 10 års erfaring i branchen og leverer sushi med fokus på kvalitet, service og gode priser.

Sushi2500 laver californisk inspireret sushi, hvori man bruger flere råvarer som fyld og mindre ris.
Vi skærer desuden vores ruller i 8 stykker som standard, da det giver en velsmagende, kraftfuld og sansende oplevelse når du spiser sushi’en.
Man kan vælge at få rullerne skåret i 6 stykker, men mængden er det samme. Derfor kan man også se at man hos Sushi2500 får meget for pengene.

Det er værd at bemærke at Sushi2500 har elite smileys i butikkerne, da vi vil sikre, at du får en lækker og smagfuld oplevelse hvér gang du spiser sushi.
Derfor er vores målsætning at lave sushi af høj kvalitet hvor råvaren altid er i fokus og kun de bedste råvarer er gode nok.
Vi benytter kun helt friske råvarer, så smagen og kvaliteten er i top.

Vi håber at byde dig velkommen i vores butikker, og glæder os til at servere et uovertruffen måltid og oplevelse til sushi-elskeren.

Velbekomme